Οι καθηγητές μας

Η επιλογή των Καθηγητών γίνεται με αυστηρά κριτήρια συνδυάζοντας αξιόλογες σπουδές με Διδακτική και Καλλιτεχνική δραστηριότητα.

art-academy-Χρήστος-Ελευθερίου

Διεύθυνση σπουδών: Χρήστος Ελευθερίου

PGC The Royal Conservatoire / University of the Arts, The Hague

Πτυχιούχος και Διπλωματούχος Κιθάρας και Θεωρητικών.

Μεταπτυχιακές σπουδές στο Royal Conservatoire / University of the Arts, The Hague. Συναυλίες σε Ελλάδα, Ισπανία, Γερμανία και  Ολλανδία.
Συνθέτης, στιχουργός και τραγουδοποιός.
Συμμετοχή στον τελικό των ΄΄Αγώνων ∆ημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού΄΄ που διοργάνωσε το ΄΄Ίδρυμα Ωνάση΄΄ στην κεντρική σκηνή της  ΄΄Στέγης Γραµµάτων και Τεχνών΄΄.
Η ζωντανή ηχογράφηση   κυκλοφορεί σε cd.

Σπούδασε Κιθάρα στην Αθήνα µε τους διακεκριμένους καθηγητές Λίζα Ζώη-Ευάγγελο Ασημακόπουλο, Ευάγγελο Μπουντούνη, Κώστα Γρηγορέα, Κώστα Κοτσιώλη και είναι κάτοχος Πτυχίου και Διπλώματος Κιθάρας καθώς και Πτυχίου Αρμονίας.

Στη συνέχεια έγινε δεκτός µετά από εξετάσεις στο Royal Conservatoire / University of the Arts, The Hague για Μεταπτυχιακές Σπουδές δύο ετών και αποφοίτησε µε το Post Graduate Certificate.

Σπούδασε επίσης Κιθάρα και Σύνθεση µε τον Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και καταξιωμένο μουσικό της Τζαζ Βασίλη Ρακόπουλο και Μονωδία µε τον βαρύτονο Κωστή Κωνσταντάρα.

Πήρε µέρος σε πολλά Master Classes σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις µε τους Καθηγητές-Σολίστ Pepe Romero, Thomas Miller-Perring, Abel Carlevaro, Robert Brightmore, Roberto Aussell, Hubert Käppell, David Russell, Oscar Ghiglia κ.ά.

Διδάσκει Κιθάρα και Θεωρητικά από το 1993 έχοντας τον βαθμό του Καθηγητή.

Έχει γράψει τέσσερα βιβλία που αποτελούν μία ολοκληρωμένη Μέθοδο εκμάθησης Κιθάρας και ένα βιβλίο με διασκευές σύγχρονων Ελληνικών τραγουδιών.

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Γερμανία και την Ολλανδία, έχει συμπράξει µε τους φλαουτίστες Juan. J. Benllock, Myriam Jaurena, Beata Yvonna Glinka, και έχει ηχογραφήσει ζωντανά για το ραδιόφωνο.

Το 1998 ίδρυσε το ΄΄Ωδείο Σύγχρονης Μουσικής Εκπαίδευσης΄΄ Αναγνωρισμένο από το Κράτος και το ΄΄Art Academy΄΄ στην Αργυρούπολη.

Το 2013 διεκρίθη και επελέγη ως τραγουδοποιός ανάµεσα σε 650 υποψήφιους στην ΄΄Τέταρτη Ακρόαση΄΄ που διοργάνωσε η δισκογραφική εταιρεία ΄΄Μικρή Άρκτος του γνωστού στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Επίσης το 2013 επελέγη από την οργανωτική επιτροπή των ΄΄Αγώνων ∆ημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού΄΄ που διοργάνωσε το ΄΄ Ίδρυμα Ωνάση΄΄ στη ΄΄Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών΄΄ (Χρήστο Νικολόπουλο, Νίκο Ξυδάκη, ∆ηµήτρη Παπαδηµητρίου, Μπάμπη Στόκα) ανάµεσα σε 250 υποψήφιους και συµµετείχε µε το τραγούδι του ΄΄Ο βυθός΄΄ στον τελικό των ΄΄Αγώνων΄΄ που έγινε στην κεντρική σκηνή της ΄΄Στέγης Γραµµάτων και Τεχνών΄΄ τον ∆εκέµβριο του 2013 συνοδεία 12µελούς ορχήστρας.

Η ηχογράφηση έχει κυκλοφορήσει σε cd από τη ΄΄Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών΄΄.

Ειρήνη Ζήκα (Καθηγήτρια Θεάτρου)
Ειρήνη Ζήκα (Καθηγήτρια Θεάτρου)
Είναι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «Δήλος» – Δήμητρας Χατούπη με υποτροφία.
Έχει παρακολουθήσει Θεατρικά Εργαστήρια με τους: Άντζελα Μπρούσκου, Αλεξάνδρα Καζάζου, Γεωργία Μαυραγάνη, Bob Wilson, κ.α. Το 2019 έλαβε μέρος στα σεμινάρια του Ινστιτούτου Grotowski στην Πολωνία.

Ως επαγγελματίας ηθοποιός έχει συμμετάσχει πολλές παραστάσεις (Φεστιβάλ Ελαιώνα ,Φιλίππων, Τήνου, Θεσσαλικό Θέατρο, Θέατρο Μεταξουργείο κ.α.)

Διδάσκει στο Δημοτικό Σχολείο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και σε άλλα Ιδιωτικά εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Κωνσταντίνα Βασίλογλου (Μουσικοπαιδαγωγός-Νηπιαγωγός)
Κωνσταντίνα Βασίλογλου (Μουσικοπαιδαγωγός-Νηπιαγωγός)
Ασχολήθηκε για χρόνια με το κλασικό πιάνο, και στη συνέχεια διδάχθηκε παραδοσιακό σαντούρι από την Σταυρούλα Σπανού, καθώς και παραδοσιακό και σμυρνέικο τραγούδι από την Μαρία Κώτη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του ΕΚΠΑ, και συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μουσική Εκπαίδευση σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα», του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα ως Μουσικοπαιδαγωγός και Νηπιαγωγός.
Λυδία Κοντιζά (Καθηγήτρια Εικαστικών)
Λυδία Κοντιζά (Καθηγήτρια Εικαστικών)
Απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι (Paris 8, Saint-Denis Université, Département Arts Plastiques) και Master of Fine Arts στο University for the Creative Arts στο Canterbury του Kent (Μ. Βρετανία) . Ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Έχει εργαστεί στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.
Κωνσταντίνα Δεληγιώργη (Καθηγήτρια Εικαστικών)
Κωνσταντίνα Δεληγιώργη (Καθηγήτρια Εικαστικών)
Απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας (εισήχθη 6η σε σειρά επιτυχίας).
Παρακολούθησε σεμινάρια για την ιστορία της Τέχνης και την ψυχολογία της διδασκαλίας.
Έχει εργαστεί σε Δημοτικά σχολεία και στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Προσφορές και νέα Απευθείας στα Εισερχόμενά σας

Απλώς προσθέστε το email σας και πατήστε εγγραφείτε για να μείνετε ενημερωμένοι.

Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Έχει σταλεί.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματός σας. Παρακαλώ προσπάθησε ξανά αργότερα.